مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی کیفری

باسلام ،بنده در دادگاه بدوی به این استدلال سایر متهمان(سارقان)به تفسیر به نقش شما در معاونت در سرقت اشاره نموده اند،وکلمه علما بدون ذکر مستندات علم قاضی وبر خلاف ماده 211 قانون مجازات اسلام رای حبس تعزیری بنده صادر شد،وبه آن رای فرجام خواهی نمودم وبه شعبه دیوان ارسال وشعبه دیوان عالی با سه استدلال رای بدوی نقض نمود که عبارت است ا -انکار متهم 2- نبودن شاهد در حد بینه شرعی 3 -تعارض اظهارات سایر متهمان نسبت به حضور وفرایند سرقت متهم وپرونده به شعبه هم عرض ارسال شد وطی یک جلسه دادرسی حکم برائت بنده باهمان 3 استدلال دیوان به اضافه عدم ادله کافی صادر شد فلهذا شاکی از برائت بنده فرجام خواهی نموده است. سئوال بنده ایا رای تایید میشه،آیا شعبه نقض کننده بدوی حق نقض دوم دارد لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان قاطعانه پاسخ داد که تایید می‌شود یا خیر