مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و تکلیف سهامدار اقلیت در شرکت

با عرض سلام و احترام
سهامدار شرکتی هستم که پس از گذشت 4 سال از تاریخ آخرین جلسه مجمع سهامداران را به مجمع عمومی دعوت نموده‌اند که فقط صورتهای مالی سال قبل را به تصویب برسانند. و تصویب صورتهای مالی 3 سال قبل در دستور جلسه نیست. در دستور جلسه آگهی شده در روزنامه، قرائت و ارائه گزارش بازرس و حسابرس قانونی نیز درج نشده است. سوال بنده این است که با توجه به مراتب فوق حقوق و تکلیف سهامدار اقلیت چیست؟
از پاسخی که ارائه می‌فرمائید سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مستندات شما دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام سهامدار اقلیت هیچ فرقی با دیگر سهامداران ندارد و حق بازرسی و نظارت و مشاهده حساب‌ها را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق اساسنامه اعضا دعوت شوند و هر آنچه که در آگهی آمده است مورد بررسی قرار می‌گیرد