مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ندادن کارفرما بدون قرارداد

کارفرمام 10روز کاری از حقوق 15 میلیونی رو باید پرداخت کنه قرارداد نداشتیم نداده .اواسط کارم از بیمه اومدن اسممو نوشتن اون موقع گفتن اعلام کنید به بیمه هنوز استخدام نشدین
الان بعد یک ماه که اونجا نیستم بهم زنگ زدن کپی شناسنامه میخوان برا جریمه نشدن
حاضرن جریمه بدن ولی حقوق منو ندن چجوری پیگیری کنم میتونم شکایت کنم؟تازه 10 روز کاری 12 روز بوده روزای ازمایشی رو حساب نکرده
انگشتمم ثبت شده تو دستگاهشون
باید برم بیمه؟من بیمه نیستم مامور بیمه فقط اسمو کد ملیمو پرسید و رفت یهو ثبت شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد