مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت طلب

با سلام خدمت وکلای گرامی
بنده در ماه 3 سال 1400 به شخصی 120 ملیون پول دادم برای شراکت در کاری و اون شخص بعد از چند ماه که هر بار مبلغی برای من کارت به کارت میکرد که این سهم شماست به صورت متغیر.ولی بعد از مدتی که ازش خبری نبود یک روز گفت که ورشکست شده ولی پول من را به صورت ماهانه 10 درصد سود نزول پرداخت میکند تا اصل پول را وام بگیرد و بدهد ولی من قبول نکردم البته مغازه را به نام من قولنامه کرده بود برای ضمانت که قیمت مغازه از پول من بیشتر بود. حالا بعد از گذشت حدودا 2 سال بنده با رضایت خودش قولنامه را فسخ کردم و با حساب کردن سود بانکی طبق تعرفه بانک مرکزی از تاریخ 12/1400 تا تاریخ 10/1402 یک چک به مبلغ 250 ملیون از او گرفتم و الان موعد چک رسیده و این آقا میگه چک را مسدود میکنم و ازتو شکایت ربا خواری میکنم. ناگفته نماند که برای دریافت این چک قراردادی هم نوشته ایم که ایشان به من 120 ملیون بدهکار است و من درمقابل فسخ قولنامه مغازه از ایشان 250 ملیون چک دریافت کردم. در ضمن من هم چک را خرج کردم و الان دست شخص ثالث است. میخام بدونم که آیا میتونه با این تفاسیر از من شکایت کنه؟ و راهکار شما برای دفاع از این شکایت احتمالی چی هست؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق توضیحات شما ربا به نظر نمی‌رسد