مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مزاحمت همسر سابق

باسلام
مادر من از کسی طلاق گرفته و دوباره شوهر کرده ولی شوهر سابقش همش دزدکی دور خونه ی مادرم میپلکه و قصد صدمه زدن به خودش و شوهرش رو داره قبلا دادگاه بهش اخطار داده و تعهد کتبی امضا کرده که دوباره تکرار نشه. مادرم اینا خونه شون رو عوض کردن یک شهر دیگه ولی باز شوهر سابقش اومده دور خونه اینا گشت زنی
آیا میتونیم ازش شکایت کنیم بندازیمش زندان؟
ناگفته نمونه طرف مظنون به دو فقره قتل درجه یک هستش، مادرم همش با ترس و لرز زندگی میکنه
واقعا نمیدونیم چی کار کنیم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت عنوان مزاحمت قابل شکایت است که می‌توان از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمود