مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مرخصی برای زندانی

سلام از کدوم سایت میتونم درخواست مرخصی از زندان برای زندانیمون داشته باشم یکماه هست که داخل زندان هستن اما مرخصی بهش نمیدن ..شنیدم از سایت قوه قضاییه میشه اما نمی‌دونم کدوم لینک هستش ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید لایحه مبنی بر مرخصی از طریق دفاتر قضایی بدهین و متنش را قبلا آماده و تایپ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق اجرای احکام کیفری اقدام نمایید از طریق دفتر خدمات قضایی نیز می‌توانید لایحه ارسال کنید