مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن گوشی فروخته شده

سلام اقا خسته نباشید
من یک گوشی معاوضه کردم با کسی از طریق سایت و گوشی رو اقا تست کرده و من هم گوشی رو تست کردم بعد گوشی رو گوشی فروشی بردیم و تایید کرد و کارای انتقال مالکیت جفت گوشی هارو انجام دادیم به همراه همه چی
بعد این اقا بعد چند روز تماس گرفته که گوشی من مشکل داره و ازت شکایت میکنم
میخواستم بدونم میتونند کاری کنن یا خیر؟!

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام در صورتیکه که اثبات شده تست شده ،شما میتوانید اظهارنامه به ایشان بدهین گوشی را تست نموده اید من مسئولیتی ندارم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بین یکدیگر صورتجلسه تنظیم نموده باشید خیر مگر اینکه اثبات نماید گوشی واقعاً مشکل داشته است