مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الوکاله از وکیل

سلام عرض ادب
بنده پنجشنبه بعدازظهرساعت 5 1402/9/23 با یک مشاور که حق مشاوره خود را گرفت و بعد از مشاوره پرونده را قبول کرد و در قراداد ذکر شد حق الوکاله در صورت به نتیجه رسیدن پرونده قابل پرداخت است.
بعد امضا این قرارداد بهممون گفت که مبلغ 15 میلیون برای شروع به کار پرونده برام واریز کنید که بنده همون شب مبلغ 10میلیون واریز کردم که به یک مشکل برخوردیم و صبح شنبه ساعت 7 صبح بهشون زنگ زدم جواب ندادند و پیام بهشون دادم و اعلام کردم به هیچ عنوان هیچ اقدامی نکند حتی قرارداد ثبت نکند بعدازظهر شنبه رفتم دفترشون وبهشون گفتم مبلغ را برگردونید شما هیچ اقدامی نکردید هنوز گفتند تمام پول را پس نمیدهم و مبلغ 8 تومان پس میدم که تا دوشنبه 1402/9/27واریز میکنم که واریز نکردند و از جواب دادن به بنده امتناع میکنند الان بنده باید چیکار کنم باوجود اینکه این شخص هیچ گونه اقدامی راجب پرونده انجام ندادند.

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق کانون وکلا پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به محض ثبت قرارداد وکالت بیست و پنج درصد مالیات و سهم کانون و سهم صندوق تعاون محاسبه و وکیل باید پرداخت کند و کان لم یکن کردن ان تاثیری ندارد