مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه گواهی استاندارد آسانسور

با سلام. اینجانب نسبت به خرید اپارتمانی اقدام کرده ام. لذا شرکت آسانسور به دلیل آن که بنا بر ادعای خودش از سازنده ساختمان که طرف قرارداد بوده است مبلغی مبنی بر نصب آسانسور طلبکار است از ارائه گواهی استاندارد اولیه به ما جهت اخذ پایانکار خودداری می کند . چاره چیست

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست مبنی بر الزام به اخذ پایان کار و اخذ صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند طرح دعوی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در این خصوص اظهارنامه رسمی به فروشنده و شرکت ارسال و سپس اقدام به طرح دعوی نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید بر مبنای مبایعه نامه دادخواست الزام به اخذ پایان کار، صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند مطرح کنید.