مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ارث به یکی از ورثه

من پدر خانمم در سن 75 سالگی میباشد و از لحاظ روحی مریض احوال میباشد و دو بار سکته کرده و برادر خانومم با همدستی مادرش منزلی که در آن سکونت دارن را 3 سهم ان را به نام یکی از دو برادر به صورت محضری واگذار کرده آیا میشود شکایت کرد ومانع این تقسیم شد؟ در ضمن به پسر دیگر در یکی از روستاها 3 سهم داده وبه خانم من هیچ سهمی داده نشده. با تشکر

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید درخواست صدور حکم حجر از دادگاه نمایید در صورت محجور شناخته شدن ایشان همسر شما می‌توانند تقاضای ابطال سند را مطرح نمایند در غیر اینصورت ایشان در زمان حیات مختار به انتقال اموال خود به هر شخصی میباشند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید محجوریت پدرخانم را در دادگاه ثابت کنید و بعد ابطال اسناد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است و مالک در زمان حیات خود طبق قاعده تسلیط و ماده 30 قانون مدنی حق هر گونه تصرف و نقل و انتقالی نسبت به مایملک خود را دارد مگر اینکه حجر وی را در زمان‌معامله بتوانید ثابت کنید تا بتوانید درخواست ابطال معامله نمایید.