مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده

با سلام و عرض ادب
برای بنده در دادگاه بدوی (دادسرا ) به عنوان متهم قرار نهایی صادرشده است آیا من می توانم همسرم را به عنوان وکیل و یا ولی و یا ............ برای ادامه پرونده معرفی نماییم و ایشان پرونده را ادامه دهند اگر می شود لطفا بفرمایید چگونه انجام دهیم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها وکیل دادگستری می‌تواند در مراجع قضایی برای دفاع از حقوق موکل حاضر شود.
وکیل محضری تنها برای امور اداری و ثبتی قابلیت وکالت دارد و در مراجع قضایی امکان ورود ندارد.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
فقط وکیل دادگستری می توانید معرفی نمایید یا شخصا حاضر شوید