مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

باسلام بنده با3نفرازدوستانم همگی پسر درخانه خواب بودیم یکی ازبچها شرب خمرانجام داده بود آمدندومارا گرفتند
ولی به من اتهام فسادوفحشازدند هیج شاکی خصوصی هم نداشتم وچنین کاری هم انجام نداده بودم اصلا..ولی به من یک سال حبس دادند بدون هیج دلیلی وهمه همسایه ها شورای شهر وحتی امام جمعه شهر ازطریق نامه واستشهادبرای من شهادت دادند که اهل این کارنیست ولی توجه نکردند رای درتجدیدنظرهم تاییدشد..ودرمرحله اجراست..کپی پرونده را خودم به تهران بردم دادم به یک وکیل که دردیوان ثبت نماید آیامیتوان تازمان رسیدگی دردیوان جلوی اجرای حکم راتوقیف کرد..وبنده بیمارم مشکل اعصاب وروان دارم..خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
در صورت تجویز اعاده دادرسی امکان توقف اجرای حکم حتما هست. تا آن زمان با ارائه درخواست اعاده به اجرای احکام کیفری درخواست مهلت کنید.

موفق باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نامه بیماری و عدم تحمل حبس ببرید به اجرای احکام

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دیوان موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم قطعی است و قابلیت اجراء پیدا کرده است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طبق ماده 502 آیین دادرسی کیفری می توانید به استناد بیماری و مدارک درخواست تعویق یا توقف اجرای حکم نمایید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. اجرای حکم را نمی توان متوقف کرد مگر اینکه دیوان دستور توقف آن را بدهد
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748