مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

اگر خانم مشکل بیماری روانی داشته باشد قبل ازدواج چیزی نگفته و بعد از ازدواج بفهمند ایا مهریه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جنون داشته باشد می توانید دا‌دخواست فسخ نکاح بدهید.
در صورت فسخ نکاح مهریه تعلق نمی گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خدمت شما عرض کنم شرایط فسخ نکاو یا تدلیس در نکا و یا فریب در ازدواج که اصولاً مورد سوال است شرایط خاصی دارد
اگر فسخ نکاح به دلیل تدلیس خود زوجه باشد بنا بر نظر مشهور به ایشان مهریه تعلق نمی‌گیرد و اگر مهریه را گرفتیم می‌بایست پس بدهد
اما اگر تدریس از جانب شخص ثالثی باشد به ایشان مهریه تعلق می‌گیرد و زوج می‌تواند خسارات را تدریس کننده مطالبه کند
اما شرایط فسخ نکاح به همین راحتی نیست