مشاوره حقوقی رایگان - چهره نگاری سارق

سلام
اواخر سال 99 موتوری صفر ازم سرقت شد با پیگیری و در آوردن عکس سارقین پام به آگاهی مرکزی باز شد که بعد از گرفتن مدارک و عکس سارقین اون مأمور من رو دست به سرم کرد که تشخیص هویت نمیشه
به تازگی یکی از دوستان میگفت باید از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست شکایتی تشکیل میدادم از طرف دادگاه براشون به صورت خودکار دستور چهره نگاری صادر می‌شده؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بله شکایت کنید تا قاضی برای چهره نکاری بهشون دستور بده

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله شما ازطریق دفاترالکترونیک خدمات قضایی بعداز راهنمایی ومشاوره حضوری باوکیل دادگستری، اقدام کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید کل پرونده مطالعه شود که ببینیم چه روندی طی شده است