مشاوره حقوقی رایگان - حق شیفت شب

حق شیفت شب کاری قابل وصول است؟
با سلام، بنده در یک شرکت خصوصی مشغول به کار می‌باشم و یک هفته 12 ساعت شب کار و یک هفته 12 ساعت صبح کاریم. با توافق با کارفرما ما پنج شنبه‌ها دو شیفت 8 ساعته صبح و بعدازظهر کار می‌کنیم. طبق ماده 56 قانون کار باید 22.5 درصد پایه حق شیفت به ما تعلق بگیره. اما این شرکت طبق ماده 58 با ما حساب می‌کند. در ماده 58 برای هر ساعت کار در شب تنها به کارگران غیر نوبتی 35% اضافه بر مزد ساعت کار عادی تعلق می‌گیرد، کدوم درسته؟ از اداره کار پرسیدیم میگه باید 22.5 درصد پایه به عنوان حق شیفت باشه.
از شرکت شکایت کردیم نماینده شرکت به اداره کار اومده و در جواب گفته ما داریم به جای 22.5 درصد 35 درصد می‌دیم. اما متاسفانه نه اداره کار و نه نماینده شرکت نمی‌دانند که مبلغ 22.5 درصد پایه از 35 درصد ماده 58 بیشتر میشه. شما چه راهکاری برای حل این مسئله دارین؟ در ضمن در بعضی از هفته‌ها که کار شرکت کم می‌شود به جای شب کاری صبح کار می‌کنیم. یعنی امکان داره در ماه فقط یک هفته شب کار باشیم؟

پاسخ ها :

حق شیفت شب حق شب کاری شب کاری کارگر کارفرما