مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تخریب درخت

سلام تعدادي از زمينداران باغ كشاورزي براي احداث جاده باهم توافق كرده و برگه اي را برهمين موضوع امضاء كرديم حال در زمان مشخص شده براي تخريب درختان بدون اطلاع رسانى صاحب زمين درروز مقرر تخريب صورت گرفته وجاده هم بعد ماه ها به سرانجام نرسيده وخسارتي بر صاحب زمين وارد شده ايا ميتوانم از انها شكايت كنم براي به ثمر نرسيدن جاده وقطع بي موقع درختان ميوه كه الان فصل برداشتش ميباشد باتشكر

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام ، بله از طریق مراجع قضایی می توانید اقدام به طرح دعوای مطالبه خسارت نموده و از تخریب کنندگان خسارت دریافت نمایید.