مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت شورای حل اختلاف در احراز نشوز زوجه

با درود

در دعوی نفقه که به شورای حل اختلاف ارجاع شده ، زوج حکم الزام به تمکین زوجه (صادره از دادگاه خانواده) را ارائه کرده اما برای گرفتن اجراییه و گواهی نشوز اقدام نکرده است. آیا شورا صلاحیت رسیدگی و احراز نشوز زوجه را صرفا بر مبنای رای الزام به تمکین و ادعای زوج به ناشزه بودن زوجه بدون ارائه اجراییه و گواهی نشوز از طرف زوج را دارد؟

با سپاس

پاسخ ها :

صلاحیت شورای حل اختلاف احراز نشوز زوجه گواهی نشوز نشوز زوجه شورای حل اختلاف