مشاوره حقوقی رایگان - تعیین قیم

با سلام. بنده زن بابائی دارم که 90 سالشه و شوهرش (که بابای من می باشد) 6 سال است فوت کرده و ایشون(یعنی زن بابام) هیچگونه فرزندی ندارد اما تنها یک خواهر و همچنین چندین خواهرزاده و برادرزاده دارد. خواستم بپرسم اگر حکم محجوریت ایشان توسط دادگاه صادر شود،، آیا ایشان به درخواست خودش می تواند بنده (که فرزند شوهر متوفایش می باشم) را بعنوان قیم خویش تعیین کند یا خیر؟ اگر پاسخ مثبت است لطفا بفرمایید چه مراحل و یا مدارکی برای این کار لازم است؟
ممنون از پاسخگویتون...

پاسخ ها :

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام، اگر از قبل کارهای مربوط به قیمومیت محجور را انجام میدادین در اولویت قرار میگیرید اما باید از طریق دادگاه درخواست قیمومیت بدین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
از طریق سرپرستی دادسرا موضوع را پیگیری کنید
به نظر بنده چنین امکانی وجودندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر ایشان محجور است که خود نمی‌تواند تصمیم بگیرد که چه کسی قیم ایشان شود و چه کسی قیم ایشان نشود
شما می‌توانید درخواست قیمومت بدهید
دادگاه محترم هر شخصی را که مصلحت محجور را بیشتر رعایت کند انتخاب می‌نماید