مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارشناس خط برای اثبات جعلی بودن قرارداد

سلام وقت بخیر من یک پرونده حقوقی دارم در مورد مفقود شدن مدارک شخصی و چک که بعد ها متوجه شدم چک های من به بانک پارسیان رفته و تسهیلاتی به نام من گرفته شده البته من همان زمان اعلام مفقودی کرده بود و چکها سفید امضا بودن متاسفانه من به لیزینگ‌ پارسیان رفتم و متوجه شدم شخصی که چک های من رو پیدا کرده برده لیزینگ و قرارداد و فاکتوری رو با نام من و امضا و اثر انگشت جعل کرده و تسهیلاتی گرفته حال من چطور میتونم ثابت کنم که فقط اون چک های سفید امضا مال من هست که مفقود شده بودن اما من هیچ قراردای نبستم و هیچ تسهیلاتی نگرفتم آیا میتونم درخواست کارشناس خط بدم از کجا باید اقدام‌ کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ادعای جعل موضوع به کارشناسی ارجاع می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای درخواست کارشناسی اگر شکایت صورت گرفته باشد از مرجع مربوطه درخواست بدهید
در غیر این صورت می‌توانید درخواست تامین دلیل دهید