مشاوره حقوقی رایگان - اثبات باکره بودن قبل از ازدواج

باسلام من 3 سال است که ازدواج کردیم نزدیک به 2سال و نیم پیش رابطه داشتم با شوهرم در زمان عقد پرده من از نوع ارتجاعی بوده و خونی مشاهده نشده و هرزمان که اتفاقی بیوفتد شوهرم میگه چون خون ندیدم باکره نبودی الان بچه هم دارم بعد یک مدت میگه نه من مطمئنم ازت و میدونم سالم بودی اما باز هم میگه من باید چی کار کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این موضوع قابل اثبات نیست و فرض بر این است که بکارت در زمان زوجیت از بین رفته است.
برای اینکه ثابت بشه پرده ارتجاعی بوده به همراه زوج به پزشک متخصص مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر گونه ادعایی از جانب شخص باید یا دلیل اثبات شود .