مشاوره حقوقی رایگان - کسی که مجوز صرافی ندارد به ناچار اقرار کند خرید و فروش ارز کرده تکلیف آن شخص با قانون گذار چیست؟

شخصی یورو فروخته خریدار با همدستان خود یعنی با رییس بانک و کارمند بانک همدستی کردند از کارت نفر دیگر این معامله صورت گرفته و اداره آگاهی همه ی اینها را گرفته فروشنده کارت ملی و کارت بانک را رویت کرده ولی خریدار از کارت بانک شخص دیگری استفاده کرده و به پوز سیار فروشنده واریز کرده حساب فروشنده ابتدا مسدود سپس پول به اندازه ی معامله از حساب فروشنده به حساب خزانه واریز شده اگاهی به فروشنده گفته است برو شکایت کن مبنی بر کلاه برداری پس از شکایت بازپرس پرونده فرموده شکایت شما پیگیری میشود اما چون شما مجوز صرافی ندارید کار غیر قانونی کردید باید سند بیاورید تا زندان نفرستم لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال در حوزه قضایی خود از طریق معرفی دفتر درگاه دادراه با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه عضو سایت دادراه و یا سایر وکلای دادگستری حائز شرایط و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی تشریحی و یا سایر خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید.