مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم ایفای تعهدات سازنده

با سلام و احترام خدمت استادید محترم
بنده شکایتی بر علیه سازنده آپارتمان به علت عدم ایفای تعهدات قراردادی با عنوان مطالبه خسارات قراردادی و الزام به تحویل و تنظیم سند رسمی کردم.
در جلسه دادگاه طی سازش مشروط با خوانده ,گزارش اصلاحی صادر و سازنده متعهد شد ظرف مدت 40 روز واحد رو تکمیل و تحویل بده و در عرض یک سال صورت مجلس تفکیکی دریافت و سند رو به نامم بزنه
متاسفانه بعد از گذشت حدود دو ماه هیچ گونه اقدامی برای رفع نواقص و تحویل و یا اقدامی برای دریافت سند نکرده و قطعا" نمیتونه در عرض این مدت مجتمع رو تکمیل و سند بزنه
لازم به توضیح میباشد در جلسه دادگاه و گزارش اصلاحی ذکر شده : در صورت عدم ایفای تعهد در عرض 40 روز برای تحویل و یک سال برای سند , کلیه تعهدات ناشی از ضرر و زیان و... بر قوت خود باقیست
سوال بنده : آیا من میتونم درخواست اجراء برای گزارش اصلاحی بدم؟ و آیا اجرای احکام طبق خواسته اولیه و مفاد قرارداد اجرائیه صادر میکنه؟
ممنون از اینکه وقت گرانبهاتون رو برای پاسخ به بنده دادید.

پاسخ ها :

خسارت عدم ایفای تعهدات سازنده گزارش اصلاحی خسارت عدم ایفای تعهد تعهدات قراردادی سازنده ملک ملک