مشاوره حقوقی رایگان - لغو تعهد استخدام پيمانی

با سلام سال 91 در يكی ادارات دولتی به شكل استخدام پيمانی پذيرفته شدم. جزو شرايطش آگهی اعلام شده بود كه پذيرفته شده نهايی بايد تعهد محضری بده كه حداقل 10 سال در محل پذيرفته شده مشغول به خدمت باشه و بديهی است كه درخواست انتقالی وی در پس از اين مدت قابل بررسی هست. پس از گزينش و زمان صدور حكم كارگزينی مجبورمون كردن تعهد محضری بديم كه حتی اگه استعفا هم بخوايم بديم بايد خسارت بديم. سوالم اينه كه با توجه به قانون استخدام كشوری و آيین نامه استخدام پيمانی كه همچنين شروطی را برای جذب مطرح نكرده. اگه بخوام از سازمان فوق استعفا بدم، تعهد مزبور ميتوان مانع باشه و درخواست غرامت بكنن؟
باتشكر

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام از منظر حقوقي چون ميزان خسارت معين نشده و اين شرط تعليق هست و باطل ولي حالا بايد با دقت بررسي كنيد كه استعفا و شغل جديد تا چه حد به صرفه و صلاح هست ولي در هر حال ميتوان استعفا داد