مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تعهد استخدامی

با سلام. در خصوص ابطال تعهد محضری 10 ساله سوال داشتم.
در آزمون چند سال پیش در بانک ملی از ما تعهد محضری گرفتن با توجه به این که با اکراه بوده و اگر امضا نمی‌کردیم با این که در آزمون مصاحبه گزینش معاینات و ... پذیرفته شدیم استخدام نمی‌کردند و دچار زیان میشدم آیا قانونی بود؟
 شرایط استخدام مستخدمین پیمانی به موجب تبصره ماده 6 قانون استخدام کشوری موکول به تصویب مصوبه هیأت وزیران شده است و در آیین نامه استخدام پیمانی مصوب سال 1368 شرطی مبنی بر ارائه تعهدنامه محضری جهت خودداری از تقاضای مأموریت و انتقال وجود ندارد و موافقت با مأموریت و انتقال در هر حال منوط به موافقت دستگاه محل خدمت مستخدم می باشد و هیأت عمومی دیوان عدالت اداری نیز در موضوع مشابه طی دادنامه شماره 1329-2؍7؍1398 چنین مقرره‌ای را مغایر با قانون دانسته و آن را ابطال کرده است، بنابراین مقرره‌های مورد شکایت به شرح مندرج در گردش کار و ستون خواسته نیز به تبعیت از رأی هیأت عمومی و به علت مغایرت با قانون مستند به بند 1 ماده 12 و ماده 88 قانون تشکیلات و آیین‌دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 ابطال می‌شود.
آیا میتوانم این تعهد را ابطال کنم؟ در زمان آزمون گفتند 10 ساله و بعد از قبولی سال را حذف کردند و تعهد را بدون ذکر سال گرفتند

پاسخ ها :

حسین خدیو

جناب آقای حسین خدیو :

با سلام ، کلیه ادارات ، سازمانها و بانکهای دولتی ملزم به تبعیت از آرای هیات عمومی دیوان عدالت اداری هستند و آرای صادره برای اینگونه ارگانها و نهادها لازم الاتباع است.