مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری کشاورزی به دامداری

با سلام. بنده زمینی به مساحت 1000متر دارم که قبلا زیر کشت بود و الان‌ به خاطر خشکسالی از بین رفته ایا الان بخواهم دامداری سنتی احداث کنم نیاز به مجوز دارم؟
اخه چند جا نوشته که تغییر اراضی کشاورزی به دامداری منعی ندارد.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست تغییرکاربری را با رعایت شرایطی به دبیرخانه کمیسیون تبصره 1 ماده 1 قانون حفظ کاربری تقدیم نمایید.اما ادارات جهاد کشاورزی شهرستانها هم معمولاً درخواست ها را دریافت می کنند و به دبیرخانه مذکور ارسال می کنند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کشاورزی و دامداری دو مقوله جداست که هر کدام، نیاز به أخذ مجوز جداگانه دارند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا به اداره جهاد درخواست بدهید