مشاوره حقوقی رایگان - میزان نفقه زوجه

باسلام و احترام . حداقل میزان نفقه چند هست ؟ یک میلیون و دویست با 125 تومان یارانه ماهانه واریز کرده برام .
شوهرم پول درمان مثلا دندان درد من رو نمیده در آمدش هم ماهی 21 تومنه و قاضی هست. اگر زنی تحصیلات و کمالات زیادی داشته باشه یک لیسانس حقوق و الان هم دانشجو و خانواده با شان جایگاه اجتماعی متوسط رو به بالا در بهترین نقطه شهر پدر خانم زندگی میکند. نفقه اش چند هست؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم کارشناس با توجه به موارد فوق تعیین می‌کند اما حداقل ماهی میلیون و پانصد هزار تومان می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نفقه فرزند دختر و پسر و یا همسر همه این‌ها متفاوت است شأن تمام این‌ها لحاظ می‌شود