مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار ملک توسط شهرداری

سلام و عرض ادب
در سال 1357 هزار متر زمین با قولنامه عادی خریداری کردم و برای 600 متر آن ساخت و ساز انجام داده‌ام و برای این مقدار یعنی 600 متر سند تک برگ دارم و در مابقی زمین به مساحت 400 متر مربع فعالیت میکردم البته مجوز فعالیت از سال 1364 دارم و این مقدار زمین به متراژ 400 متر بدون دیوار بود. در سال 1392 فردی پيدا شد و با ارائه سند مالکیت به مساحت 13/750 متر مربع مدعی شد مالک کل زمین بنده و زمین همسایگان میباشد و به ناچار در شورای حل اختلاف با ایشان توافق نمودم و گزارش اصلاحی و وکالت محضری و مبایعه نامه کد رهگیری دار برای هزار متر مربع به آدرس همین ملک و زمین از ایشان دریافت نمودم و پس از آن در سال 1394 دور باقی مانده زمین که 400 متر میباشد دیوار بلوکی کار کردم. چند ماه پیش یعنی در مرداد 1402 شهرداری بدون هیچ اخطار و ابلاغ قبلی شبانه دیوار دور زمین را تخریب کرده بود که ما سریعا دیوار را تعمیر کردیم و مجددا شهرداری در آذر ماه با لودر تمام دیوار و اموال غیر منقول مرا تخریب نموده است و من هم ناچارا طرح دعوی کیفری بر علیه شهرداری نموده‌ام. زمانی که شهرداری متوجه شکایت بنده از ایشان شد اولا من را تهدید کرد و گفت با لودر تمام ملک را تخریب می‌کند و آنقدر نیوجرسی می‌گذارد که نتوانم نفس بکشم دوما تخریب دیوار را کلا انکار کرده و می‌گوید ما تخریب نکرده‌ایم در حالی که در مرتبه اول بعد از تخریب شخص شهردار ناحیه به من گفت من دیوار را تخریب کرده بودم چرا بدون مجوز دیوار را تعمیر کردید. امروز در جلسه ملاقات حضوری رئیس شهرداری منطقه گفت که به کارشناس رسمی دادگستری پول بدهم تا نقشه هوایی از سال 1355 تایید شده توسط کارشناس رسمی دادگستری ارائه دهم که نشان دهد دیوار تخریب شده توسط شهرداری قدیمی میباشد تا آنها هم اجازه دیوار کشی بدهند و من هم گفتم زمین را سال 1357 خریداری کرده‌ام چگونه دو سال قبل دیوار داشته است اصلا ممکن نیست! رئیس شهردار گفت نقشه هوایی هرچه قدیمی تر باشد بهتر است! اکنون سوال من این است آیا شهرداری می‌خواهد که من با رشوه نقشه هوایی تهیه کنم تا بعدها من را در دادگاه محکوم نماید یا قصد کمک به بنده را دارد؟ دوما آیا با وجود داشتن شاهدان عینی میتوانم شهرداری را در دادگاه کیفری بخاطر تخریب عمدی دیواری که در سال 1394 احداث کرده‌ام محکوم نمایم!؟ لطفا من را راهنمایی کنید چون گیر افراد بد ذاتی افتاده‌ام که از همه طرف قصد دارند من را تخریب کنند حتی شهردار ناحیه همه جا تهمت می‌زند و می‌گوید بنده پیشنهاد دو میلیارد رشوه به ایشان نموده‌ام و آنها قبول نکرده‌اند... خدایا خودت شهرداری را رسوا کن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی نظر کارشناس در این زمینه دارد تا اظهار نظر دقیقی کرد