مشاوره حقوقی رایگان - آیا با داشتن مبایعنامه میتوانم ملک را همراه با وکالتنامه به اسم خویش کنم؟؟

سلام علیکم
آیا با داشتن وکالت نامه به تنهایی میتوان ملک را به نام خویش کنم ؟
یاحتما باید مبایعنامه هم باشد اگر نباشد چی ؟؟
چکار باید بکنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد وکالتنامه دارد
لزومی به وکالت نیست
اما جهت جلوگیری از مشکلات عدیده توصیه می‌شود مبایعنامه نیز تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر در وکالتنامه اختیار انتقال مورد وکالت را داشته باشد امکان انتقال وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید حدود اختیارات وکالت‌نامه را ملاحظه کنید اگر در آن این حق به شما داده شده باشد می‌توانید انتقال دهید