مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات رهن و اجاره با همخانه

سلام وقت بخیر. ضمن پوزش از طولانی شدن سوالم فقط خواستم که ماجرا را کامل توضیح بدم که شما بهترین راهنمایی به من کنید من به همراه دوتا از هم کلاسی هام خونه ای اجاره ای کردیم قرار بود پول رهن بین من و یکی از دوستام تقسیم بشه و کرایه هم بین هر 3 نفرمون تقسیم بشه من کل رهن دادم و خونه رو گرفتیم و اسم هر سه نفرمونم داخل قولنامه اومد قرار شد دوستم نصف باقی موندشو بده از 100 میلیونی که سهمش بود بده طی دو نوبت 30 تومن داد ولی برای بقیش امروز فردا میکرد من هزینه رو اقایی که باهاش در ارتباط بودم پرداخت کردن و یکبار در نبود دوستام به خونه اوردمشون و دوستام شاکی شدن که چرا اومده خلاصه جای بحث و حرف زیاده فقط خلاصه بگم که اونا گفتن از اونجا میرن ورفتن گفتن کرایه ماه اخرو میدن اون 30 تومنی که از رهن دادن رو هم پایان سر رسید بهشون پس بدم و الان سر کرایه باهم بحثمون شد و اونا میگن که 30 تومنو باید بهشون بدم و اسمشونم از قولنامه خارج کنم فقط خواستم بپرسم از لحاظ قانونی من چه حقی دارم؟ میتونم ادعا کنم چون قرارداد بستیم باید تا پایان سال برای دریافت پول صبر کنن؟ یا باید پولو بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله می‌توانید مدعی باشید عقد اجاره عقد لازم است نمی‌توان به تنهایی آن را از بین برد