مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت مبنی بر افترای ناموسی

با عرض سلام خدمت اساتید علم حقوق.چند روز پیش خواهر خانمم به محل کار ایشان که در دفترخانه اسناد رسمی کارمند میباشند رفته وایجاد نزاع نموده که دوربین و شهود موجود میباشد وهمسر بنده در این خصوص شکوائیه ای تقدیم دادگاه نموده.حال سوال بنده این است ایشون (خواهر خانمم)در حین هتاکی و فحاشی به طور مستقیم به بنده هم تهمت ناروای بی غیرتی نسبت داده که در متن فیلم به طور واضح دیده و شنیده میشود علیهذا با عنایت به مفهوم فقهی و حقوقی این کلمه که اشاره به بی ناموسی و دیوثی دارد آیا بنده جهت اعاده حیثیت میتوانم از ایشان شکایت کنم و آیا این تهمت ایشان به بنده در حکم قذف میباشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر قذف نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به کلماتی دارد که استفاده شده است بعضی از آنها جزای نقدی بعضی از آنها مجازات شلاق دارد