مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خصوصی

سلام وقت بخیر . قرارداد خصوصی تنظیم شده است که یک طرف قرارداد بنده و طرف دوم قرارداد شش نفر می باشند در یک بند قرارداد دونفر به عنوان داور مرضی الطرفین انتخاب شده اند که هر دونفر خودشان جز طرف دوم قرارداد نیز هستند . آیا شرط داوری به دلیل اینکه داوران خودشان جزيی از شش نفر طرف دوم قرارداد نیز هستند باطل است ؟!! و اگر شرط داوری باطل باشد آیا خود قرارداد هم باطل می شود ؟؟؟ بسیار ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.نه قرارداد باطل می باشد ونه شرط داوری.بلکه دونفر مذکورصالح به داوری نیستند وبایدنسبت به داوری شخص یا اشخاص ثالث تراضی نمایید والا ازطریق دادگاه داورمشخص کنید.