مشاوره حقوقی رایگان - عفو مشروبات الکلی

با سلام همسرم روب جرم ساخت وتولید مشروب بازداشت کردن 7 میلیارد جریمه و 2 سال تبعید و یکسال حبس واسش حکم زدن.الان یکسال حبسش تموم شده وب حکم دادگاه 1 سال حبس برای جریمه براش تایید شده ک الان 9 ماهش رو گذرونده اما الان دادستان براش ابلاغیه داده ک باید جریمت بررسی بشه حضوری هم ب همسرم گفته بایدخونت رو مصادره کنیم مشروب هم تو خونمون کشف نشده ب جز این خونه هم چیزی ب اسمش نیست و سالها قبل ساخته شده ایا همچین کاری میتونن بکنن؟و آیا تبعیدش قابل عفو هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و منزل را توقیف کنید.
توجه داشته باشید منزل مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود حتماً شما در این خصوص وکیل بگیرید و وکیل پرونده شما را مطالعه نماید