مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت رفت و آمد همسایه

با سلام
ما در یک آپارتمان هستیم که طبقه بالا یک پیرمرد و پیرزن با پسر بزرگ مجردشان زندگی می‌کنند.
دختران آنها به بهانه رسیدگی به پدرو مادر و بقیه فامیلشان نیز برای سر زدن و عیادت ، تقریبا هر شب در منزل این ها هستند به مدت چهار یا پنج ساعت
بعضی مواقع نیز دختران به مدت سه یا چهار شب بیست و چهار ساعتی در منزل این ها میمانند
با بچه ها و دامادها
به طور خلاصه اینها از این واحد آپارتمانی دقیقا به مثابه خانه شخصی ویلایی استفاده می‌کنند که بالطبع باعث آزار و اذیت بقیه ساکنین و مخصوصا طبقه پایین آنها که ما باشیم می‌شود.
آیا می‌توان از آنها به علت رفت و آمد خارج از عرف و مزاحمت برای بقیه شکایت کرد؟
اصلا در این مورد قانونی وجود دارد ؟
ضمنا دو تا از همسایه های قبلی بعلت این موارد اثاث کشی کرده و جابجا شده اند .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مرتضی یاری

جناب آقای مرتضی یاری :

سلام
اگر رفتار ایشان باعث سلب آسایش شما بشود میتونید به عنوان مزاحمت شکایت کنید