مشاوره حقوقی رایگان - تعهد در كلانتري

باسلام من با دوست دخترم چند وقته قطع رابطه كرديم ولي بخاطر پولايي كه ازم گرفته بود سعي در گرفتن پول داشتم ازش با شماره ي دوستم تو تلگرام بهش پيام دادم و تهديدش كردم اگر پول منو ندي به فاميلات ميگم كه با من بودي و عكسامونو ميدم بهشون الان از كلانتري زنگ زده به دوستم كه ازت شكايت شده بايد بياي كلانتري الان دوست دخترم فكر ميكنه دوستم تهديدش كرده و ميگه بايد بياد كلانتري امضا كنه منم رضايت ميدم ميخاستم بدونم بعدا براي استخدام و گواهينامه به مشكل ميخوره يا خير؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از این باب برای استخدام و أخذ گواهینامه به مشکل برنخواهند خورد.