مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

باسلام خدمت وکلای عزیز و ارجمند
بنده فردی متاهل دارای فرزندی هفت ساله که تحت نظر پزشک متخصص می‌باشد و عمل کلیه انجام داده و خانم باردار و مستاجر هستم.
مدتی پیش من را به همراه 8گرم هروئین که برای مصرف برادرم که در کمپ به سر میبرد و جهت تأمین هزینه ی ماهیانه ی کمپ برادرم مواد مصرفی اورا برای فروش نزد یکی از مصرف کننده های مواد بردم دستگیر کردن.مواد به طور جداگانه و بسته بندی شده بود و وزن کلی 8گرم بود.با قرار وثیقه آزاد شدم و در گزارش اولیه قبول کردم که جنس ضبط شده متعلق به من است.حکم نهایی برای من به چه میزان است؟
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حبس
شلاق
جریمه نقدی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مجازات این جرم اصولاً حبس شلاق و جزای نقدی است شما می‌بایست در مرجع قضایی شرایط خود را بفرمایید تا مساعدت شود