مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اطلاع از قطعی شدن رای

عرض سلام مطالبه ماشین صفر در تصرف داشتم خوانده به خاطر نداشتن ادله محکوم شدن و الان 5 روز مانده که دادگاه فرصت اعتراض دادن ایا وقتی رای قطعی شد بره اجرای احکام ابلاغیه میاد ثنا که لایحه بدم برای تحویل ماشین و اجرت المثل و خسارت ضرر وزیان و چون ماشین ام یک سال نیم در تصرف خوانده بوده و استفاده نموده تقاضای مبلغ ماشین 1402 کردم با نظر کارشناس فقط استرس این رو دارم رای قطعی بشود و به من نگویند. ممنونم راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر به دادگاه تجدیدنظر رفته با صدور رای قطعی میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سامانه ثنا داشته باشید برای شما ابلاغ می‌آید در صورتی که رای از دادگاه تجدید نظر صادر شود قطعی است