مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دستمزد کامل کارگر

باسلام‌بنده‌چندماهی‌برای‌یک‌نفرکارمیکنم‌ومزدم‌راطی‌نکردم‌الان‌طبق‌اداره‌صنف‌بهم‌مزدنمیدهد‌‌مثال‌طبق‌‌دستمزد‌ بنا‌ اداره‌ صنف‌ در روز‌ مبلغ‌300000هزارتومان‌ کمتر‌ میدهد‌باید‌ به کجا‌شکایت‌دهم.باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به وزارت کار رفته و شکایت نمایید حقوق شما بیمه عیدی همه این‌ها می‌بایست پرداخت شود