مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر تادیه حقوق کارگر

با عرض سلام خدمت شما
بنده با نامه عدم نیاز از شرکت مثل تمام پرسنل خارج شدم و به اداره کار شکایت کردم تو خواسته هام عیدی سنوات ...و تنها کلمه خسارت تاخیر تادیه گفتم و تو شرح خواسته ها این ها هیچ توضیحی ندادم ..حالا یکسال از این جریان گذشته و کار به اجرای احکام رسید و توقیف اموال انجام شد به مبلغ مشخص شده 105میلیون تومان حالا که1سال گذشته می‌خوام بدونم:
1همون کافی بوده و زمان پرداخت مبلغ از طرف دادگاه بعداز مزایده اون ضرر زیان بهم میدن یا نه اینکه اینجوری نباید درخواست خسارت میکردم
2 اینکه اگه درست نیست و الان بخوام درخواست جدا بدم چون هیچ پولی ندارم و یکسال از بیمه بیکاری استفاده میکنم که به دلیل پرداخت نکردن بیمه از طرف کارفرما بیمه کارکنان ناقص هستش و بیمه میگه شما طلب کار هستید حقوقتون رو تا پرداخت بیمه از طرف کارفرما صورت بگیره ..تنها یک پلاک ماشین به نام من هست ک یک پراید مدل 87 هستش که چندسال پیش به دامادمون فروختم و تعویض پلاک انجام نشده ولی بیمه ماشین به نام ایشون رد میشه چند ساله حالا اینکه من بخوام استشهاد اعسار از هزینه دادرسی با دو شاهد که وجود دارن پر کنم آیا بهتر این هست که بخوام تقسیط کنن بخاطر وجود اون پلاک که ممکنه کارمو خراب کنه یا نه اینکه مشخص نمیشه بگم واقعا چون چیزی ندارم توان پرداخت ندارم ...
اینکه توی دادخواستی که میخوام ثبت کنم تو ردیف خواسته ها که گفتم خسارت تاخیر تادیه تا زمان پرداخت میخوام باید اعسار هزینه دادرسی بزنم و تو دلایل باید استشهاد اعسار ضمیمه کنم و تو شرح خواسته باید بخوام که قسطی کنن یا دیگه تو شرح خواسته با توجه به برگه استشهاد نیاز نیست چیزی در مورد هزینه اعسار بنویسم
منو حلال کنید سوالم طولانی شد دستم خالی

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

بستگی به مفاد حکم دارد
باید ثابت کنید هزینه دادرسی ندارید ولی سخت گیری نمیکنند
نیازی نیست هزینه دادرسی اقساط نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید مدارک شما بررسی شود تا بر اساس روند کار راهنمایی شوید