مشاوره حقوقی رایگان - نصب توری پشه بند

نصب توری پشه بند بر روی پنجره ها در ساختمانی که بنده ساکن هستم بعضا انجام شده سوال من این است که آیا میتوان بر روی دریچه بالکن توری پشه بند تاشو مانند آنچه که بر روی پنجره ها نصب میشود نصب کرد؟
با توجه به اینکه توری مذکور از بیرون به سختی مشاهده میشود ایا نصب ان بر هم زننده نمای ساختمان محسوب میشود؟
نصب شیشه بالکن بر روی بالکن به نحوی که تاشو و قابل جمع کردن هست منع قانونی دارد یا نه؟؟

پاسخ ها :

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام .اگر قابل جمع شدن باشه مشکلی ایجاد نمیکنه ونما رو تغییر نده امکان پذیر هست والا چون در مشاعات تعییر ایجاد میکنه باید از دیگر مالکان اجازه بگیرید