مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص سختی کار

سلام خدمت شما خوبان. خیلی ممنون از اینکه به سوالات کاربران پاسخ میدهید. سوال من این بود چه مدت طول می کشد تا کمیته بدوی اداره کار در مورد سختی کار رای صادر کند؟ و اگر یک کار مثل نانوایی در لیست کارهای سخت باشد دیگر کمیسیون برای چه برگزار میشود؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

تشخیص سختی کار با کارشناسان اداره بهداشت میباشد وکمیته بدوی درحدود دو یا سه ماه رسیدگی میکند.