مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده به شهر خود

یکی بابت کلاهبرداری از من شکایت کرده از شهر ارومیه و دادگاه برای دفاع ابلاغیه داده و من قادر نیستم 1500 کیلومتر راه رو برم آیا امکان داره که کاری کنم دادگاه تو شهر خودم باشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ی شخصا حاضر شوید یا در آن شهر وکیل داشته باشید ولی چون متهم هستید جلسه اول را حتما خودتان حضور داشته باشید

مهدی امانی

جناب آقای مهدی امانی :

با سلام
می توانید درخواست احاله پرونده خود را به دادستان شهر محل طرح شکایت مطرح کنید و در صورت موافقت ایشان و طی شدن مراحل قانونی امکان رسیدگی در شهر شما وجود خواهد داشت