مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دیه بر اساس خودزنی یا دوربین مدار بسته

سلام با کسی که ماشینم رو خط کشیده بود و دو روز پیش ازش شکایت کرده بودم درگیر شدم و در حیاط که دوربین مدار بسته بوده زد و خورد کرده که او شروع کننده دعوا بوده و بنده فقط دفاع کردم , او ساعتی بعد خودزنی کرده و صورتی خونین درخواست دیه بینی دارد با توجه به اینکه در دوربین کامل مشخص است که وی بعد درگیری کاملا سالم بوده و هیچ خونریزی در بینی و هیچ جای دیگر ندارد آیا میتواند با ادعای کذب خود 27 میلیون دیه بگیرد یا فیلم دوربین برای اثبات بی گناهی کافی است؟ ضمنا مدیر ساختمان شاهد کل دعوا بوده ولی حاضر به شهادت نیست, آیا گرفتن وکیل لازم است یا موضوع جدی نیست؟ پیشاپیش تشکر از پاسخگویی دوستان کارشناس

پاسخ ها :

خودزنی برای گرفتن دیه فیلم دوربین مداربسته در درگیری خودزنی ضرب و جرح دیه