مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رای دادگاه برای رفع توقیف خودرو

سلام خسته نباشید ... خودرو شخصی بنده رو همسر سابق بنده توقیف کرده .... میخواستم سوال کنم از شما اگر من لایحه برای دادگاه بنویسم ... که فقط همین خودرو شخصی بنده همه دار و ندار من هست .... و مال دیگری ندارم چه مقدار زمان میبره که قاضی حکم برای رفع توقیف بنده رو بده .... ممنون و سپاس از شما بزرگواران

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام خودرو شخصی ازمستثنیات دین نمی باشد تارفع توقیف گردد.