مشاوره حقوقی رایگان - انداختن خودروی خراب به جای خودروی سالم

با سلام خسته نباشید
من یک خودرو پروتون جنتو مدل 2007 از سایت ... پیدا کردم که در آگهی نوشته بودن خودرو کاملا بی رنگ و بدون تصادف هست و از نظر موتوری و فنی کاملا سالم هست... بنده مراجعه کردم و خودرو از نزدیک دیدم ظاهر اتومبیل سالم بود اما کاپوت جلوی ماشین خورده بود و بدون رنگ صاف شده بود خود فروشنده هم اعلام کردن که کاپوت ماشین خورده و قبلا بی رنگ صاف شده... خلاصه ما بدون اینکه قولنامه بنویسیم مبلغی را به عنوان پیش خرید پرداخت کردیم و فردای آن روز که 23 بهمن 98 بود به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردیم و هزینه کل خودرو را به خریدار بصورت کارت به کارت کاملا پرداخت کردیم و خودرو را خریداری کردیم...
همان روز خرید بعد از تعویض پلاک متوجه شدم فلاشر ماشین کار نمی کند و با فروشنده تماس گرفتم و اعلام کردم ایشون گفتن سالم بوده و اطلاع ندارند از خرابی... دو روز بعد از خریداری ماشین من به علت صدای زیاد موتور به مکانیکی مراجعه کردم و مکانیک گفتن ماشین دسته موتور هایش کاملا فرسوده و اکسل عقب نیاز به تعمیر دارد که هزینه ان تقریبا 4 میلیون تومان می باشد ... بنده با سوال در مورد ماشین خریداری شده از مکانیک و صافکاری که در نمایندگی پروتون حضور داشتند متوجه شدم کیلومتر ماشینی که خریداری کرده ام تقریبا 300 هزارتا کم شده است در صورتی که من خودرو را به نام 114 هزار کیلومتر کار کرد خریداری کرده بودم... به جز این مورد صافکار اعلام کردن سقف این ماشین هم به علت باز شدن کاپوت جلو موقع حرکت لِه شده است و بصورت حرفه ای صاف شده ... بنده با شنیدن این اتفاقات و دادن پولی که بیشتر از ارزش این خودرو بوده است به فروشنده موضوع را اعلام کردم و ایشان به من اعلام کردن که اگر بنده از موضوع صافکاری سقف خودرو اطلاع داشتم و به شما نگفته ام حق با شما است اما در مورد خرابی فلاشر و دیگر قطعات ماشین گفتن شما خودروی صفر خریداری نکرده اید که توقع بی خرجی از ماشین را دارین ... از فروشنده تقاضا کردم مبلغی را از پولی که پرداخت کرده ام به من برگرداند و ایشان کلا دیگر جواب پیام ها و تلفن من را نمیدهند... خواستم از شما وکیل محترم بپرسم آیا امکان دریافت خسارت و یا پس دادن خودرو وجود دارد یا خیر ... ضمناً فروشنده در نرم افزار واتساپ بصورت پیامکی به اعتراض بنده با متن این پیام (( من اگه میدونستم سقف ماشین خورده و به شما نگفتم حق با شماست بعدش هم به شما گفتم برید کارشناس بیارید و در ضمن ماشین صفر نخریدی که عزیز )) جواب داده اند.. الان 3 روز از خرید خودرو میگذرد ... ممنون میشم منو راهنمایی کنید...

پاسخ ها :

شکایت از فروشنده خودرو معیوب خرید خودرو معیوب فسخ معامله خودرو خرید و فروش خودرو خودرو