مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده به دلیل آزار و اذیت

ببخشید من یک دوست صمیمی دارم دوماهی هستش 18 سالش شده. خانوادش از بچگی اذیتش می‌کردن ولی الان شدتش بیشتر شده از فحش گرفته تا کتک، مامانش واقعاً دوقطبیه:/ حالا نمیتونم جزییات رو بیشتر بگم. روحیه رفیقم خیلی داغون شده خودمم 17 سالمه هیچ غلطی نمیتونم براش بکنم میترسم دست به خودکشی بزنه میشه ازشون شکایت کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا زنگ بزنید به 123 اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی، اگر کمک نکردند هم از پدرو مادر و هم از بهزیستی شکایت کند.
میتواند وکیل بگیرد
اگر پول وکیل ندارد به اداره معاضدت کانون وکلا مراجعه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123