مشاوره حقوقی رایگان - از بین رفتن مجازات تعلیق زندان

به نام خدا باسلام و عرض ادب،شخصی به جرم چاقو کشی محکوم به یکسال حبس تعزیری شده است و اعتراض زده و تجدید نظر اجرای دوثلث مجازات(هشت ماه) رو به مدت دوسال تعلیق کرده،منظورش یعنی 4 ماه زندانی رو حتما باید بره؟
سوال بعدیم این هستش اگر شخصی مثلا برای موضوع مثل افتراء یا شهادت دروغ که واقعا ایشان انجام داده محکوم بشه تعلیقش از بین میره و باید بره داخل زندان کلا درسته؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

تعلیق قسمتی از حبس تعزیری تعلیق قسمتی از مجازات ارتکاب جرم در دوران تعلیق مجازات تعلیق مجازات افترا شهادت دروغ