مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه محلی

سلام وقت بخیر 2 تا سوال داشتم
1_ بنده برای پر کردن استشهادیه محلی که وکیل برایم تنظیم کرده باید با مامور کلانتری به درب منزل شاهد مراجعه کنم؟ یا خودم به تنهایی میتونم امضا بگیرم؟ 2_آیا با وجود استشهادیه نیازی به حضور شاهدین در دادگاه هست یا خیر؟

پاسخ ها :

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
ماهیت استشهادیه و شهادت شهود باهم متفاوت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خود به تنهایی می‌توانید مراجعه نمایید اما شهادت نزد مرجع قضایی ملاک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ استشهادیه محلی می‌توانید به تنهایی اقدام بفرمائید لیکن برای شهادت شهود که مقوله‌ای مجزا از استشهادیه محلی می‌باشد حضور شاهدین در محکمه برای ادای شهادت لازم و ضروری است.