مشاوره حقوقی رایگان - عزل داوری

سلام یک قرارداد مشارکت نوشتم مالک به تعهدات خود عمل نمیکنه شرط داوری در قرارداد داریم که داور متاسفانه به تعهدات خود عمل نمیکنه هر اظهار که دادیم و داور متاسفانه جواب نمیده و تازه فهمیدیم معتاد هست و ما هر دفعه 3 ماه باید زمان بخوره تو کار چون زمان مشخص نکردیم که به دادگاه مراجعه کنیم و هر روز دارم خسارت میدم آیا میشه داور یک طرفه عزل کنیم و میشه خسارت بگیرم به خاطر این کار

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام داور رو نمی‌تونید عزل کنید ولی باید به دادگاه مراجعه کنید و درخواست تعیین داور بدید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ضرورت دارد طرفین برای عزل داوری تراضی کنند و یا اینکه توافق بر سر داور جدیدی داشته باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای داور اظهارنامه ارسال کنید اگر پاسخی داده نشد آن موقع �میتوانید به دادگاه مراجعه کنید و درخواست داور دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دادگاه مراجعه بفرمائید و برای تعیین داور، درخواست خود را به دادگاه تقدیم نمائید.