مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت فرزند توسط زوجه

سلام وقتتون بخیر.شوهرم هم دستش وله هم خیلی فحاشی میکنه هم همیشه تا باهاش حرف میزنم خانواده و فامیل را میزنه تو سرم در صورتی اینکه خودشون نه شعور دارند نه فرهنگ نه انسانیت.9 ماه عروسی کردیم که باردار شدم.همش دعوا میکردیم هی میگفت بزن به چاک گمشو خونه بابات .انگار فک کرده زندگی چاله میدونه. من 3 ماهه که باردارم و تو این 3 ماه هم شوهرم 3 بار به من سیلی زد هم حسابی خودش را نشون داد و واقعا فهمیدم به هیچ عنوان این بشر ادم نمیشه و واقعا دوتا دنیای ناهمسان فکری داریم.نمیخوام بچم زیره دستش بزرگ بشه خودش 6 تا خواهر داره یک دونه پسره خیلی نازدردونه بار اومده نمیخوام بچم زیره دستش بار بیاد مخصوصا پدر و مادرش .میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

سلام تا سن 7 سالگی حضانت با شماست بعد از 7 سالگی بر اساس صلاحیت طفل حضانت رو انتخاب میکنه

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر خواهد بود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم حضانت فرزند تا 7 سالگی برای مادر است چه دختر چه پسر.در این مدت نیز می‌توانید هر بار که مورد ضرب و جرح قرار گرفتید با پلیس 110 تماس و صورت جلسه تهیه و طرح شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما به صورت واضح پاسخ داده شد برای طلاق اگر وکالت در طلاق ندارید می‌بایست ابتدا یک اقداماتی را انجام دهید تا بتوانید در آن صورت درخواست طلاق دهید حقوق مالی که به شما تعلق می‌گیرد فرزند نیز شرایط خاص خود را دارد