مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن قبض موتور سیکلت توسط مامورین انتظامی توسط کلانتری 107 فلسطین

گم کردن قبض موتور سیکلت توسط مامورین انتظامی
من به عنوان متهم برج 4 امسال توسط کلانتری 107 فلسطین دستگیر و به زندان افتادم موقع دستگیری موتور من هم بردن پارکینگ الان که آزاد شدم موتورمو می‌خوام بگیرم کلانتری قبض رو گم کرده پرونده‌ای ندارم تو بایگانی چیکار باید بکنم. باتشکر

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام بر اساس صورت جلسه پاسگاه میتوان با همکاری پاسگاه موتور را ازاد کرد اگر نشد از طریق بازرسی ناجا بر علیه ماموران شکایت کن